Botë

Presidenti i Brazilit ha picë në rrugë, nuk lejohet të futet të restorante

 

Krerët e shteteve që po marrin pjesë në sesionin e Asamblesë së Përgjithshme të OKB -së në New-York dhe që nuk janë të vaksinuar duhet të kënaqen me një copë picë në rrugë.

Kështu i ngjau edhe presidentit brazilian Jair Bolsonaro, i cili nuk mund të hynte në asnjë restorant sepse nuk është i vaksinuar.