Botë

Në Florida zhduket një ilaç për lopët e kuajt, e blenë njerëzit për COVID-19

Foto: Ilustrim
 

Në Florida ka ditë që ka mungesë të një ilaçi për lopë dhe kuaj. Dhe arsye për këtë është se atë po e përdorin njerëzit.

Ilaçi Ivermectin, që ndihmon kafshët të nxjerrin parazitët nga barku, po përdoret nga njerëzit si kurë alternative për të shëruar COVID-19, ka thënë komisionieri i Bujqësisë në Florida, Nikki Fried, shkruan Flordia Politics.