Botë

Sistemi i paralajmërimit të përmbytjeve në Gjermani “s’ishte optimal”

 

bKreu i agjencisë kombëtare të menaxhimit të katastrofave në Gjermani pranoi se ka pasur probleme me sistemet paralajmëruese të përmbytjeve.

Gjermania, javën e kaluar, u përfshi nga përmbytje masive, që shkaktuan numër të madh viktimash dhe shkatërrime të mëdha.