Botë

Abazoviq: Nëse e rrëzoni qeverinë, do të paguani çmim të lartë

 

Zëvendëskryeministri i Malit të Zi, Dritan Abazoviq, ka thënë se nëse dikush dëshiron të rrëzojë Qeverinë, "le ta bëjë atë", por që ai duhet të jetë i vetëdijshëm se do të paguante një çmim të lartë politik për këtë vendim.

Avazoviq ka thënë se lufta mes shumicës në qeveri dhe frontit demokrat ka nisur që nga formimi i Qeverisë.