Botë

OBSH: Varianti indian i COVID-19 po mbizotëron në të gjithë botën

FOTO: AP
 

Mutacioni indian po evoluon dhe po bëhet mbizotërues në botë, ka thënë shkencëtari kryesor i Organizatës Botërore të Shëndetësisë.

Sumo Swaminathan ka shprehur gjithashtu pakënaqësinë me dështimin e vaksinës CureVac, për të përmbushur standardet e efikasitetit të OBSH-së, veçanërisht për shkak të varianteve shumë ngjitës dhe nevojës për vaksinat e reja, të efektshme.