Botë

Maqedonia e Veriut me taksë ekologjike për naftën e benzinën

Foto lustrim
 

Një taksë ekologjike prej 3.5 denarë do të paguhet si për naftën dhe benzinën në Maqedoninë e Veriut.

Kryeministri i Maqedonisë së Veriut Zoran Zaev ka bërë të ditur se taksa mjedisore tashmë është përfshirë në rishikimin e buxhetit. Sipas tij vendi po përpiqet të përdorë energjinë e gjelbër.