Botë

Ushqimi si armë lufte

Përveç parandalimit të lërimit, ushtarët morën masa të tjera për të shkatërruar ushqimin, thonë dëshmitarët. Ushtarët e Eritresë janë të njohur për ndotjen e siloseve ushqimore, ndonjëherë duke përzier grurë me rërë dhe baltë

 

Përveç parandalimit të lërimit, ushtarët morën masa të tjera për të shkatërruar ushqimin, thonë dëshmitarët. Ushtarët e Eritresë janë të njohur për ndotjen e siloseve ushqimore, ndonjëherë duke përzier grurë me rërë dhe baltë

Gruas shtatzënë, të fshehur në shkurre, ushtarët e Eritresë së pari ia morën bukën. Pastaj e dëbuan nga pika e kontrollit, kur ishte në prag të lindjes.

Beben e lindi në shtëpi dhe për 10 ditë eci në këmbë për ta dërguar në një klinikë në Tigray, në veri të Etiopisë.