Botë

Blinken: SHBA-ja do të reagojë ndaj çdo veprimi të pamatur të Rusisë

 

Sekretari amerikan i shtetit Anthony Blinken ka thënë për BBC-në se SHBA-ja do të reagojë ndaj çdo veprimi agresiv dhe të pamatur të Rusisë.

Blinken ka thënë se SHBA-ja është e përqendruar në veprimet si trajtimin e figurës opozitare Alexei Navalny, hakimin e “Solar Winds” dhe ndërhyrjen në zgjedhjet.