Botë

Në këmbim të vaksinimit, Kina u ofron qytetarëve vezë falas e lirime për blerje

Në këmbim të vaksinimit, Kina u ofron qytetarëve vezë falas e lirime për blerje
 

Suksesi i Kinës në kontrollin e përhapjes së koronavirusit ka rezultuar me refuzimin e qytetarëve për t’u vaksinuar kundër sëmundjes COVID-19.

Me qëllim të vaksinimit sa më të shpejtë, shteti kinez ka ofruar si këmbim vezë falas, kuponë për blerje dhe lirime të shumta nëpër dyqane.