Botë

India miraton ngutshëm përdorimin e vaksinave të aprovuara nga OBSH-ja

India miraton ngutshëm përdorimin e vaksinave të aprovuara nga OBSH-ja
 

India ka iniciuar procedurë të përshpejtuar për përdorimin emergjent të vaksinave kundër COVID-19 të autorizuara në vendet perëndimore dhe në Japoni, duke e hapur rrugën për importimin e kurave të “Pfizerit”, “Johnson & Johnsonit” dhe “Modernas”.

Veprimi është ndërmarrë si rrjedhojë e shfaqjes në këtë vend të numrit më të lartë të rasteve me COVID-19 botërisht, gjatë muajit prill.