Botë

Hyjnë në fuqi masat e reja në Maqedoninë e Veriut

 

Qeveria e Maqedonisë së Veriut mori vendim për kufizime të reja për shkak të situatës së krijuar për shkak të Covid-19.

Prej sot hyn në fuqi ora policore në periudhën kohore nga ora 20:00-05:00 dhe se kjo masë do të zgjasë deri më 20 prill, në prag të motit të ngrohtë dhe festave.