Botë

“BioNTech” rrit kapacitetin e prodhimit të vaksinës kundër koronavirusit

 

“BioNTech”, kompania që zbuloi vaksinën kundër koronavirusit, ka rritur kapacitetin e saj të prodhimit të vaksinës, në bashkëpunim me “Pfizerin”.

Kompania, me bazë në Mainz të Gjermanisë, kurrë më herët nuk kishte sjellë në treg ndonjë produkt farmaceutik dhe i duhet komplet kapacitet tjetër i prodhimit për të kaluar nga produktet për nevoja të pakta për prodhimet e mëdha.