Botë

Vaksina J&J mbërrin në Evropë më 19 prill

Vaksina J&J mbërrin në Evropë më 19 prill
 

Kompania Johnson & Johnson njoftoi të hënën se do të fillojë me shpërndarjen e vaksinës së saj në Evropë më 19 prill, duke i dhënë Kontinentit të Vjetër një shtysë në luftën kundër pandemisë COVID-19, bëjnë të ditur mediat e huaja.

Vaksina e gjigantit farmaceutik u miratua nga rregullatorët e Bashkimit Evropian në mes të marsit, pas miratimit të vaksinave të tjera si Pfizer-BioNTech, Moderna dhe AstraZeneca.