Botë

Në SHBA vjen në jetë foshnja e parë me antitrupa kundër COVID-19

 

Një grua në Florida të Shteteve të Bashkuara të Amerikës, që kishte marrë një dozë të vaksinës kundër koronavirusit në kohën kur ishte shtatzënë, ka sjellë në jetë foshnjën e parë me antitrupa kundër COVID-19, ka bërë të ditur ekipi mjekësor.

Doktorët Paul Gilbert dhe Chad Rudnick kanë njoftuar se gruaja kishte marrë vaksinën e parë të “Modernas” në muajin janar, në javën e 36-të të shtatzënisë.