Botë

Papa nga Iraku bën thirrje për t’i dhënë fund dhunës dhe ekstremizmit

Papa nga Iraku bën thirrje për t’i dhënë fund dhunës dhe ekstremizmit
 

Papa Françesku ka bërë thirrje për t’i dhënë fund dhunës dhe ekstremizmit, në vizitën e parë të një pape në Irak, njëherësh udhëtimi i tij i parë ndërkombëtar që nga fillimi i pandemisë së koronavirusit.

COVID-19 dhe frika e sigurisë e kanë bërë këtë vizitë më të rrezikshme deri më tani, por 84-vjeçari këmbënguli se ai ishte i detyruar për këtë.