Botë

Princi Philip pati një ndërhyrje të suksesshme në zemër

Princi Philip pati një ndërhyrje të suksesshme në zemër
 

Princi Philip i është nënshtruar një ndërhyrje në zemër, e cila ka qenë e suksesshme, ka njoftuar Pallati Buckingham, raporton BBC.

Pallati ka thënë se ai do të mbetet në Spital për trajtim, pushim dhe rikuperim për disa ditë.
Philip 99-vjeçar ka kaluar tashmë 16 natë në spital.