Botë

BE-ja zotohet se do të përshpejtojë vaksinimin

BE-ja zotohet se do të përshpejtojë vaksinimin
 

Udhëheqës të Bashkimit Evropian u zotuan se do të përshpejtojnë prodhimin dhe shpërndarjen e vaksinave kundër koronavirusit.

Të mbledhur në një samit virtual të enjten mbrëma, ata po ashtu diskutuan për idenë e një “certifikate të vaksinës”, që do t’iu jepte njerëzve përfitime të veçanta, të tilla si udhëtimi, ngrënia në restorante ose shkuarja në kinema.