Botë

Biden e quan “zemërthyese” vdekjen e 500 mijë amerikanëve nga COVID-19

Biden e quan “zemërthyese” vdekjen e 500 mijë amerikanëve nga COVID-19
 

Presidenti Joe Biden, e ka vlerësuar si “moment vërtet të zymtë dhe zemërthyes” vdekjen e 500 mijë personave nga COVID-19 në Shtetet e Bashkuara të Amerikës.

Duke folur nga Shtëpia e Bardhë, Bideni ka thënë se numri i jetëve të humbura të amerikanëve shkaku i pandemisë e tejkalon bilancin e kombinuar nga Lufta e Parë dhe ajo e Dytë Botërore, si dhe Lufta e Vietnamit.