Botë

Nju Jorku do të hapë kinematë më 5 mars

Nju Jorku do të hapë kinematë më 5 mars
 

Guvernatori i shtetit federal amerikan të Nju Jorkut, Andrew Cuomo, tha sot se kinematë mund të hapnin deri në 25 për qind të kapacitetit të sallave të kinemasë nga 5 marsi, me kusht që të mos ketë më shumë se 50 persona në hapësirë.

Maskat për fytyrë do të jenë të nevojshme, shtoi Cuomo në konferencën e sotme me gazetarët dhe kinematë janë të detyruara të mbajnë standardet për ajrosjen e sallës dhe të shënojnë vendet në të cilat mund të ulet dhe kështu të ruajnë distancën, raporton Bloomberg.