Botë

Gati 100 milionë raste me koronavirus në botë

Gati 100 milionë raste me koronavirus në botë
 

Bota po i afrohet shifrës prej 100 milionë rastesh të diagnostikuara me koronavirus.

Universiteti Johns Hopkins njoftoi sot se numri i të infektuarve i ka kaluar 98 milionë vetë dhe se COVID-i ka shkaktuar mbi 2 milionë vdekje.