Botë

Bjellorusët marshojnë kundër Lukashenkos

Bjellorusët marshojnë kundër Lukashenkos
 

Minsk, 17 janar (Reuters) - Protestuesit në Bjellorusi kanë marshuar nëpër parqe dhe zona rezidenciale në disa qytete në mbarë vendin, duke vazhduar që të kërkojnë dorëheqjen e udhëheqësit autoritar, Alyaksandr Lukashenko.

Protestuesit po ashtu po kërkojnë që ata që janë përgjegjës për shtypjen me dhunë të protestave, të dalin para drejtësisë.