Botë

Papa Françesku është vaksinuar kundër Covid- 19

 

Vatikani ka konfirmuar se Papa Françesku dhe paraardhësi i tij, ish Papa Benedict XVI janë vaksinuar kundër koronavirusit.

Zëdhënësi i Vatikanit Matteo Bruni deklaroi se atyre u është dhënë doza e parë “si pjesë e programit të vaksinimit”, shkruan BBC.