Botë

Izraeli miraton vaksinën tjetër, në janar synon t’i vaksinojë të gjitha grupet e ndjeshme

Izraeli miraton vaksinën tjetër, në janar synon t’i vaksinojë të gjitha grupet e ndjeshme
Foto: Reuters
 

Ministria e Shëndetësisë e Izraelit ka miratuar vaksinën anti-COVID, të prodhuesit amerikan “Moderna”, duke u bërë vendi i tretë që miraton këtë vaksinë.

Ky shtet ka siguruar gjashtë milionë doza dhe ato do të nisin të shpërndahen në janar.