Botë

BioNTech zotohet se do të rrisë prodhimin e vaksinës anti-COVID

Foto: Reuters
Foto: Reuters
 

Kompania farmaceutike gjermane, BioNTech, ka thënë se do të rrisë prodhimin e vaksinës anti-COVID-19, për të kompensuar faktin se pak vaksina të tjera janë miratuar për përdorim.

“Ka mungesë të vaksinave të tjera të miratuara dhe neve na duhet ta plotësojmë këtë boshllëk me vaksinat tona”, ka thënë bashkëthemeluesi i BioNTechut, Ugur Sahin, për gazetën gjermane “Der Spiegel”, transmeton REL.