Botë

“Pfizer” e “Moderna” testojnë vaksinat për variantin e ri të COVID-19

“Pfizer” e “Moderna” testojnë vaksinat për variantin e ri të COVID-19
 

“Pfizer” dhe “Moderna” po testojnë vaksinat kundër versionit të ri të koronavirusit që po shpërndahet shpejt në Britaninë e Madhe.

“Moderna” pret të dëshmohet imunitet nga vaksina e saj kundër varianteve të ndryshme. Kompania farmaceutike do të kryejë teste të reja gjatë javëve të ardhshme për ta konfirmuar këtë gjë.