Botë

Dodik rezulton pozitiv në testin për COVID-19

Dodik rezulton pozitiv në testin për COVID-19
 

Kryesuesi serb i presidencës tripalëshe të Bosnjë-Hercegovinës, Milorad Dodik, ka rezultuar të martën pozitiv në testin për COVID-19, disa ditë pasi që ishte hospitalizuar shkaku i dhembjeve në stomak dhe telasheve me tretjen, ka njoftuar Qendra Klinike Universitare në qytetin e Banjallukës.

“Dodik është diagnostikuar me pneumoni... dhe ka rezultuar pozitiv në testin për koronavirusin e ri”, ka bërë të ditur klinika.