Botë

Ish-ministri austriak i Financave dënohet me tetë vjet burgim

Ish-ministri austriak i Financave dënohet me tetë vjet burgim
Foto: Reuters
 

Ish-ministri austriak i Financave, Karl-Heinz Grasser, është dënuar me tetë vjet burgim për rolin e tij në një skandal korrupsioni në nivele të larta.

Grasser u shpall fajtor për përvetësim, marrje ryshfeti dhe falsifikim të provave në një marrëveshje për shitjen e mijëra apartamenteve në pronësi publike.