Botë

Australia ia heq nënshtetësinë klerikut mysliman të dënuar për sulme terroriste

Australia ia heq nënshtetësinë klerikut mysliman të dënuar për sulme terroriste
 

Australia ia ka hequr nënshtetësinë një kleriku mysliman, të dënuar për serinë e sulmeve terroriste në vitin 2005.

Algjeriani Abdul Nacer Benbrika ishte dënuar me 15 vjet burgim në vitin 2009 dhe pritej të lirohej nga burgu në muajin dhjetor.