Botë

Azerbajxhani merr kontrollin e rajonit të dytë në Nagorno-Kharabak, nga tre sa parasheh marrëveshja

Foto: AP
 

Forcat e Azerbajxhanit kanë hyrë në distriktin e dytë, nga tre në total sa do t’i dorëzohen nga Armenia, në kuadër të marrëveshjes që u ka dhënë fund luftimeve për rajonin e Nagorno-Kharabakut.

Ministria e Mbrojtjes së Azerbajxhanit ka thënë se njësitet e ushtrisë së këtij shteti kanë hyrë në Karvachar, sipas marrëveshjes së nënshkruar këtë muaj nga Armenia, Azerbajxhani dhe Rusia.