Botë

Rusët me metoda të reja për të ndikuar tek amerikanët

Foto: AP
 

Pas katër vjet paralajmërimesh e përgatitjesh, zgjedhjet presidenciale të 2020 nuk u shoqëruan me përsëritje të sulmeve dhe akteve ndërhyrëse ruse që u diktuan nga shërbimet e zbulimit amerikan gjatë zgjedhjeve të 2016.

Por sipas zyrtarëve aktualë e të mëparshëm të zbulimit, si dhe analistëve të pavarur, ka pasur plot zhvillime të tjera shqetësuese.

Rusët, paralajmërojnë ata, kanë qenë të aktivë me operacione për planet e së ardhmes.