Botë

Thashethemet rreth vaksinës: çipat dhe ndryshimi i ADN-së

Thashethemet rreth vaksinës: çipat dhe ndryshimi i ADN-së
 

Lajmet për vaksinën që rezultoi me efikasitet prej 90 për qind në testimet klinike te personat e infektuar me COVID-19 kanë sjellë një mal thashethemesh kundër vaksinës në mediat sociale.

Kemi gjetur disa nga deklaratat e rreme më të përhapura: rreth komploteve që pretendojnë se do të vendosin çipa në trup të njerëzve, riinxhinierimit të supozuar të kodit tonë gjenetik dhe rreth sigurisë.