Botë

Ish-kryeministri kroat Sanader dënohet më tetë vjet burgim

Ish-kryeministri kroat Sanader dënohet më tetë vjet burgim
 

Ish-kryeministri kroat Ivo Sanader është dënuar me tetë vjet burgim në rigjykimin e tij për korrupsion, shkruan të premten index.hr

Sanader është dënuar për përfitim të paligjshëm përmes firmës së marketingut Fimi Media dhe dënimi prej tetë vjetësh është unik.