Botë

Eksodi masiv i mjekëve midis pandemisë

Foto: Reuters

Fouad Boulos është kthyer në Bejrut më 2007 nga Shtetet e Bashkuara të Amerikës pas trajnimeve të kryera atje në patologji dhe mjekësi laboratorike. Ishte fort i bindur se Libani ishte vendi i duhur për ta vazhduar jetën dhe karrierën, kështu që vendosi të hiqte dorë prej “gren cards” që ia lejonte qëndrimin në Amerikë, shkruan Reuters. 

 

Fouad Boulos është kthyer në Bejrut më 2007 nga Shtetet e Bashkuara të Amerikës pas trajnimeve të kryera atje në patologji dhe mjekësi laboratorike. Ishte fort i bindur se Libani ishte vendi i duhur për ta vazhduar jetën dhe karrierën, kështu që vendosi të hiqte dorë prej “gren cards” që ia lejonte qëndrimin në Amerikë, shkruan Reuters. 

Dëshpërimi