Botë

12 të vdekur dhe 373 raste të reja me COVID-19 sot në Mal të Zi

12 të vdekur dhe 373 raste të reja me COVID-19 sot në Mal të Zi
 

12 persona kanë vdekur dhe 373 raste të reja janë konfirmuar në 24 orët e fundit në Mal të Zi.

Sipas të dhënave nga Instituti i Shëndetit Publik, këto shifra kanë dalë pas 1.090 mostrave të marra.