Botë

Gjermania shënon rekord ditor të rasteve me COVID-19

Foto: Ilustrim
 

Agjencia për kontrollin e sëmundjeve e Gjermanisë ka raportuar të premten se vendi ka shënuar rekord ditor të rasteve me COVID-19, me gjithsej 18,681. Rastet e reja e çojnë totalin në gati gjysmë milioni.

Autoritetet gjermane kanë vënë Austrinë dhe Italinë në listën e vendeve me rrezik të lartë për koronavirus.