Botë

OBSH: Evropa me mbi 10 milionë raste me COVID-19

OBSH: Evropa me mbi 10 milionë raste me COVID-19
 

Drejtuesi i Organizatës Botërore të Shëndetësisë në Evropë ka thënë të enjten se shtetet evropiane sërish kanë regjistruar rekord javor të rasteve të konfirmuara me COVID-19, me më shumë se 1.5 milionë raste javën e kaluar dhe me më shumë se 10 milionë që nga fillimi i pandemisë.

Gjatë një takimi me ministrat evropianë të shëndetësisë, Hans Kluge tha se është rritur numri i të hospitalizuarve dhe se numri i të vdekurve është rritur për më shumë se 30 për qind javën e fundit.