Botë

Asistenti i Pence rezulton pozitiv me koronavirus

Asistenti i Pence rezulton pozitiv me koronavirus

Marc Short, shefi i stafit të zëvendëspresidentit amerikan Mike Pence, është testuar pozitiv për koronavirus.

Zëvendëspresidenti dhe bashkëshortja e tij janë testuar negativë për Covid-19 dhe janë në gjendje të mirë shëndetësore. Sipas një njoftimi të administratës amerikane, thuhej se zëvendëspresidenti do të vazhdojë me orarin e tij të përcaktuar.