Botë

50 mijë flamuj në kujtim të viktimave

50 mijë flamuj në kujtim të viktimave
Foto: Reuters

Më shumë se 50 mijë flamuj spanjollë janë vendosur në një park të Madridit për të kujtuar të vdekurit gjatë pandemisë së koronavirusit në Spanjë.

“Kemi bërë një veprim emocional për të kërkuar drejtësi dhe për t’i kujtuar të vdekurit”, thuhej në një postim të organizatës për viktimat e virusit.