Botë

Trumpi dhe Bideni të martën përballen në debatin e parë

Trumpi dhe Bideni të martën përballen në debatin e parë
Foto: AP

Presidenti aktual i Shteteve të Bashkuara, Donald Trump, dhe kandidati për president Joe Biden, të martën (sipas kohës lokale në SHBA) do të përballen në debatin e tyre të parë.

Trump dhe Biden, do t’i kenë tre debate bashkë.