Botë

Abazoviqi propozon Krivokapiqin për kryeministër, por e refuzon Fronti Demokratik

Abazoviqi propozon Krivokapiqin për kryeministër, por e refuzon Fronti Demokratik

Liderët e Frontit Demokratik në Mal të Zi thonë se bartësi i listës “Për të ardhmen e Malit të Zi”, Zdravko Krivokapiq, më nuk e ka mbështetjen unike të atij koalicioni dhe se nuk mund ta mbështesin atë si mandatar për kryeministër derisa të rishikohet besimi në të nga organet partiake.

Kjo është njoftuar në takimin sot të mbajtur në manastirin Ostrog.