Botë

Von der Leyen: E ardhmja e tërë Ballkanit është në BE

Von der Leyen: E ardhmja e tërë Ballkanit është në BE
Foto: Reuters

Presidentja e Komisionit Evropian, Ursula von der Leyen ka deklaruar se e ardhmja e Ballkanit është në Bashkimin Evropian, në kuadër të fjalimit të saj të parë në Parlamentin Evropian për gjendjen në këtë bllok.

“Besimi është themel i një partneriteti të fortë, dhe Evropa përherë do të jetë e gatshme të ndërtojë partneritete të forta me fqinjtë më të afërt. Kjo nis me Ballkanin Perëndimor”, ka thënë ajo, raportojnë mediat ndërkombëtare.