Botë

Sipas Kinës, SHBA-ja është “kërcënimi më i madh” për paqen botërore

 

Ministria e Mbrojtjes së Kinës akuzoi SHBA-në se është “kërcënimi më i madh” për rendin ndërkombëtar dhe paqen në botë.

Zëdhënësi i ministrisë, Wu Qian në një deklaratë lidhur me një raport të publikuar nga SHBA-ja për zhvillimet ushtarake të Kinës dhe objektivat e saj tha: