Botë

Aeroporti i Heathrowit po kryen teste për COVID-19 që japin rezultate në 30 sekonda

Aeroporti i Heathrowit po kryen teste për COVID-19 që japin rezultate në 30 sekonda

Aeroporti i Heathrwoit ka kryer prova të një testi për koronavirus i cili pretendon të japë rezultate brenda më pak se 30 sekondave, me shpresën e kontrollit të pasagjerëve dhe shpëtimin e disave nga karantina.

Rreth 250 persona të stafit të aeroportit morën pjesë në testim, duke zgjedhur një nga tre testet e ndryshme, të cilët duhet të testohen ende nëse janë efektivë, shkruan The Independent, transmeton KOHA.