Botë

Bllokohet anija me emigrantë e Banksyt, ekipi akuzon autoritetet se s’po u ndihmojnë

Bllokohet anija me emigrantë e Banksyt, ekipi akuzon autoritetet se s’po u ndihmojnë
Foto: AP

Në Detin Mesdhe është bllokuar anija e financuar nga artisti britanik Banksy.

Ekipi i tij arriti të shpëtonte 130 emigrantë, por thonë se autoritetet nuk po i dëgjojnë dhe po injorojnë kërkesat e tyre.