Botë

Banksy blen një anije për të shpëtuar refugjatët, e lyen me ngjyrë rozë

Banksy blen një anije për të shpëtuar refugjatët, e lyen me ngjyrë rozë

Artisti britanik Banksy, e ka blerë dhe e ka lyer me ngjyrë rozë të çelët një anije, që shpëton refugjatët që kalojnë Detin Mesdhe nga Afrika në Evropë.

Anija, që ai e ka emëruar “Louise Michel’ sipas një anarkisti francez, është ish-anije detare franceze që Banksy e bleu me të ardhurat e veta nga veprat e tij, shkruan CNN.