Botë

Bashkëpunon me këngëtare dhe valltare, burgoset muzikanti iranian

Foto: Reuters
 

Muzikanti iranian, Mehdi Rajabian, ka thënë se është në arrest shtëpiak për shkak të bashkëpunimit me një valltare dhe disa këngëtare, gjë kjo e cila bie në kundërshtim me rregullat e shtetit që ndalojnë artistët femra të performojnë, ndërsa ai po pret gjykimin.

30-vjeçari Rajabian, tha se u arrestua më 10 gusht pas raportimeve të mediave se projekti i tij i fundit do të përfshinte këngëtare femra dhe do të publikohej një video e një gruaje duke vallëzuar me muzikën e tij, të dy këto veprime të cilat konsiderohen të pamoralshme sipas ligjit iranian, raporton Reuters.