Botë

OBSH-ja po diskuton me Rusinë për vaksinën kundër COVID-19

OBSH-ja po diskuton me Rusinë për vaksinën kundër COVID-19
Foto: Reuters

Organizata Botërore e Shëndetësisë (OBSH) dhe autoritetet shëndetësore të Rusisë janë duke diskutuar për procesin e parakualifikimit të mundshëm nga OBSH për vaksinën e re të aprovuar për COVID-19 nga Rusia, ka njoftuar zëdhënësi i OBSH-së, raporton agjencia Reuters.

Presidenti i Rusisë, Vladimir Putin, ka njoftuar të hënën se Rusia po bëhet shteti i parë në botë që i ka dhënë aprovimin një vaksine për COVID-19, pas më pak se dy muaj testime te njerëzit.