Botë

Reagimi i ekzagjeruar i Koresë së Veriut ndaj një rasti me koronavirus ngjallë dyshime

Reagimi i ekzagjeruar i Koresë së Veriut ndaj një rasti me koronavirus ngjallë dyshime
Foto: AP

Koreja e Veriut është duke izoluar me mijëra njerëz dhe po u dërgon ushqim dhe ndihma tjera në një qytet në jug të shtetit i cili u mbyll për shkak brengave për koronavirus, kanë thënë zyrtarët.

Ky reagim ka rikthyer dyshimet se ky shtet ka qenë pa virus deri tani.