Botë

India regjistron rekord të rasteve të reja me COVID-19

India regjistron rekord të rasteve të reja me COVID-19

India ka regjistruar më tepër se 57 mijë raste të reja me COVID-19 në 24 orët e fundit, që është shifra më e lartë ditore deri më tash, shkruan BBC.

Është dita e tretë rresht që India ka regjistruar më tepër se 50 mijë raste të reja me COVID-19. Maharashta është vendi më i prekur. Por, po ka edhe rritje të shpejtë të rasteve në pjesë tjera, si Andhra Pradesh, Telangana dhe Assam.