Botë

Problemi i ri i Trumpit me Rusinë

Problemi i ri i Trumpit me Rusinë

Zbulimet e Inteligjencës se Rusia ka paguar për marrjen e jetëve të ushtarëve amerikanë në Afganistan, kanë nxitur një heshtje të çuditshme nga presidenti Donald Trump dhe këshilltarët e tij kryesorë të sigurisë.

Ka insistuar se kurrë nuk e ka parë raportin, ani pse ishte pjesë e njoftimeve të përditshme për presidentin, pak ditë para se të nënshkruhej Marrëveshja e paqes me talebanët në muajin shkurt, shkruan KOHA.